Čo to je lyofilizácia
Lyofilizácia je sušenie mrazom. Táto metóda sušenia je založená na sublimácii zmrznutej vody, už začiatkom 20. storočia ju objavili francúzski vedci. Ale náznaky tejto metódy siahajú oveľa hlbšie do histórie.
Proces má dve fázy – zmrazenie a sušenie.
Snack2GO Brokolica
Tento produkt je vyrobený v ČR. Chrumkavá desiata, mrazom sušená brokolica, je plná vitamínov a minerálov, bez pridaného cukru a akýchkoľvek ďalších prísad.
Lyofilizovaná, čiže mrazom sušená brokolica, je skvelou voľbou pre zdravé maškrtenie.
Vďaka lyofilizácii si brokolica zachová všetky zdraviu prospešné látky ako vitamíny a minerály a zároveň plnú chuť, vôňu i tvar. Táto chrumkavá desiata obsahuje iba čistú, nijak nedochucovanú brokolicu a nie je chemicky spracovaná ani stabilizovaná.
Bez soli, pridaného cukru a oleja.
Zabudnite na zemiačiky a cukríky :D. Maškrtiť sa dá aj bez výčitiek :)
Použitie
- samostatne ako snack
- do smothies
- so zeleninových polievok
Zloženie:
lyofilizovaná brokolica 100%
Skladujte v suchu a tme. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota: 1506 kJ/ 355kcal,
Tuky 2,9g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,43g), Sacharidy: 59g (z toho cukry: 24g). Bielkoviny: 23g, Soľ: 0,12g.
Vyrobené: Česká republika.
Nový komentár